• 11772 Nobia Form Lys Graa Nyt Blandingsbatteri Date0000
  • 11772 Nobia Areal Beige Cam01 Date0000
  • 11813 11609 Nobia Large Apartment Kitchen Main
  • 11609 Nobia Small Apartment Kitchen Main030000

Nytt kjøkken

Amundrud VVS er forhandler av Marbodal-kjøkken. Marbodals historie og erfaring gjenspeiles i alle detaljer; skapdører, hengsler, benkeplater, håndtak. Siden 1924 har generasjon etter generasjon av kjøkkenbyggere lært seg betydningen av kontinuerlig utforskning av nye muligheter og uttesting av nye materialer. Vi slutter aldri å lete etter nye løsninger og utvikle nye kjøkken. Slik har det alltid vært, og slik kommer det til å forbli.

Vi designer og skreddersyr ditt eget kjøkken etter ønsker og behov og gleder oss til å hjelpe deg med det nye kjøkkenet ditt. Ta kontakt for å avtale møte, eller aller helst kom innom oss i Bruvegen 68, Kirkenær. Vi gleder oss til å se deg i vår butikk.

Forespørsel

Dine personopplysninger vil kun bli brukt av Amundrud VVS til å kontakte deg vedrørende din forespørsel. Du trenger ikke fylle inn både e-post og telefon, oppgi den måten du ønsker å bli kontaktet på. Dine personopplysninger vil ikke bli lagret i en peroide utover det som er nødvendig. Klikk her for å lese mer om personvern.