Dd4a5714c Crop

Om oss

Vi utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom. La oss hjelpe deg med installasjon av varmepumper, gulvvarme, vanlig utstyrsmontering og serviceoppdrag. Vi kommer gjerne hjem til deg på befaring.

Vi er en Godkjent Våtromsbedrift fra Fagrådet for Våtrom. Dette innebærer at vi er sertifisert fra FFV til å være totalentreprenør på bad og øvrige våtrom. Etter dagens lover og regler er det slik at det generelt ikke er behov for å søke i kommunen ved rehabilitering av bad. Men noen prosjekter er fortsatt søknadspliktig og mange ønsker fortsatt at det skal søkes til kommunen slik at alle papirer er i orden. Vi har alle nødvendige kvalifikasjoner til å vite hva som er søknadspliktig. Hvis du velger oss som leverandør til ditt nye våtrom kan du være sikker på at både utførelsen og dokumentasjonen blir korrekt.

 

Godkjent lærebedrift

Vi er en offentlig godkjent lærebedrift, og gjennom vårt medlemskap i Opplæringskontor Rørfag Innlandet kan lærlingene føle seg trygge på at de får god oppfølging. Det gis opplæring etter kompetansemålene i læreplanen. Hos oss gir vi lærlingene et godt arbeids- og læremiljø. Vi ser på det som et samfunnsansvar å videreføre viktig kompetanse til den neste generasjonen. Som rørlegger har du et fremtidsrettet yrke. Dette er yrkeskompetanse som betyr noe, uansett hva du bestemmer deg for videre i livet.

 

 

 

Butikken

I vår butikk vil du til enhver tid finne eksempler på innredningsprodukter fra våre utvalgte kvalitetsleverandører, samt gode tilbud på utstilte varer til både bad og våtrom.

Våre medarbeidere bidrar gjerne med råd og veiledning knyttet til modernisering, oppussing eller bygging av nye bad. Vi har lang erfaring fra denne type oppdrag og besitter egne planleggingsverktøy tilpasset de fleste utfordringer.

Spør oss gjerne!  Vi er klare til å ta i mot deg når som helst.

De ansatte