Bytt ut oljefyren

Bytt ut oljefyren med varmepumpe og få inntil kr 45.000,- i støtte.

I år 2020 er det forbudt å bruke olje og parafin til oppvarming av boliger og bygg i Norge. Ved å bytte ut oljetanken med et miljøvennlig alternativ kan du få støtte gjennom ENOVA med inntil kr 45.000,-.

Støtten reduseres til halvparten i 2019 – bytt til fornybar kilde i 2018

Dette tilskuddet får du kun ved å bytte ut oljetanken i løpet av 2018 med en fornybar kilde. I 2019 vil denne støtten reduseres til halvparten og i 2020 vil denne avtalen være ugyldig. Derfor er det gunstig for deg som kunde å fjerne oljetanken fortløpende.

Hos ENOVA kan du registrere og dokumentere utskiftingen av oljetanken til den fornybare kilden og deretter få støtten. Vi vil gjerne anbefale deg å velge varmepumpe som den fornybare kilden, fordi den er miljøvennlig samt kostnadsbesparende. Informasjon om varmepumpe og hvordan den virker kan vi hjelpe deg med når du tar kontakt med oss.

KLM Miljø AS i samarbeid med Amundrud VVS AS hjelper deg med søknader, dokumentasjoner til kommunen og ENOVA, og utfører hele prosessen. Vi bistår også med hjelp når det kommer til montering og installasjon av varmepumpe til din bolig.

Kontakt oss i dag på telefon 41 40 47 84!


Bidra til bedre miljø og forminske dine CO2-utslipp
I løpet av en normal fyringssesong kan du regne med at ditt oljefyrte sentralvarmeanlegg slipper ut over seks tonn CO2. Ved å ta i bruk fornybare oppvarmingsløsninger vil du drastisk forminske dine CO2-utslipp.

Forespørsel

Dine personopplysninger vil kun bli brukt av Amundrud VVS til å kontakte deg vedrørende din forespørsel. Du trenger ikke fylle inn både e-post og telefon, oppgi den måten du ønsker å bli kontaktet på. Dine personopplysninger vil ikke bli lagret i en peroide utover det som er nødvendig. Klikk her for å lese mer om personvern.